Tutustu pelastuskoiratoimintaan Meistäkö pelastuskoirakoksi -kurssilla 1-29.4.2019

Tutustu pelastuskoiratoimintaan Meistäkö pelastuskoirakoksi -kurssilla 1-29.4.2019

Oletko kiinnostunut pelastuskoiratoiminnasta? Järjestämme Huhtikuussa 2019 uusille lajin pariin tavoitteleville koirakoille neljän kerran tututustumisjakson, jonka aikana sekä koira että ohjaaja pääsevät ryhmän mukana kokeilemaan pelastuskoiratoiminnan monipuolista koulutusta ja saavat tietoa vapaaehtoistoiminnasta.

Kurssi alkaa 1.4 ja loppuu 29.4. (pääsiäismaanantaina ei ole koulutusta). Kurssipäivinä ollaan mukana ryhmän harjoituksissa klo 18-21. Kurssin hinta on 40 euroa ja mukaan mahtuu 6 koirakkoa. Tutustumisjakson harjoituspaikat sijaitsevat Nurmijärven ja Vihdin alueella.

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Satu Timonen, playdayskennel@gmail.com

Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *